2017-12-22 08:39:03

Андрій Вавриш презентував SFERA living system

20 грудня 2017 року компанія Riverside Development презентувала майбутнім мешканцям NEW YORK Concept House інноваційну екосистему управління будинком — SFERA living system. Екосистема автоматизує процеси в будинку, контролюватиме його функціонування після здачі в експлуатацію та забезпечуватиме мешканцям житлово-комунальні послуги й інші сервіси. Завдяки SFERA living system кошти витрачатимуться прозоро, а всі рішення ухвалюватимуться демократично, з урахуванням думки всіх мешканців.

Андрій Вавриш, CEO Riverside Development, детально розповів про екосистему, над створенням якої компанія працювала протягом року: “SFERA living system — це, передусім, платформа для комунікації, яка скорочує відстань між мешканцями та керуючою компанією, робить їх ближчими, дозволяє швидко реагувати на проблеми та контролювати виконання завдань”.

“Ми переконані, що в 21-му столітті всі процеси має бути автоматизовано, і не можемо навіть уявити, щоб у нас могла з’явитися вакансія контролера лічильників. Завдяки SFERA living system мешканці зможуть цілодобово звертатися до сервіс-менеджерів, замовляти послуги й інформувати про проблеми”, — розповів Андрій Вавриш.

Усі жителі NEW YORK Concept House зможуть користуватися SFERA living system — гнучкою системою, яка створить персоналізований набір сервісів та організує зручну платформу для спілкування між мешканцями та керуючою компанією.

Повернутись до новин
close
Щоб замовити зворотний дзвінок, будь ласка, залиште контактну інформацію:

Натискаючи *Надіслати*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

044498 01 00