2017-07-29 13:11:47

Розташування поруч з трьома ТРЦ — привілей NEW YORK Concept House

NEW YORK Concept House розташовано так вдало, що поруч знаходиться майже все, що необхідно для комфортного життя у великому місті. До цих переваг також можна віднести великі торговельно-розважальні центри: Gulliver, Ocean Plaza та торговельний комплекс Олімпійський.

Торгово-розважальний центр Gulliver

Налічує магазини, ресторани, боулінг, кінотеатр, салони краси, дитячий центр, хімчистку, сервіси з ремонту взуття, годинників, ювелірних виробів, туристичні агенції та багато інших сервісів, які стануть у нагоді. Режим роботи торгової галереї з 10:00 до 22:00, розважальної зони з 10:00 до 20:00. Торгово-розважальний центр розташовано за адресою вул. Спортивна, 1-А. На машині дістатися його можна за 7 хвилин, а пішки за 20 хвилин.

Торговельний комплекс Олімпійський

Налічує понад 200 магазинів, фудкорти та великий багаторівневий підземний паркінг. Комплекс відкрито з 10:00 до 21:00. Знаходиться за адресою вул. Велика Васильківська, 72. Час, який ви витратите, щоб дістатися Олімпійського — 9 хвилин пішки або 5 хвилин автівкою.

Торгово-розважальний центр Ocean Plaza

Пропонує своїм відвідувачам близько 420 магазинів, кінозали, супермаркет, численні фудкорти, салони краси, відділення банку, величезний акваріум, кафе, ресторани та навіть пляж з басейном на даху. Багаторівневий паркінг забезпечить наявність місця для вашого авто. Працює  з 10:00 до 22:00. Торгово-розважальний центр знаходиться за адресою вул. Антоновича, 17-Б. Щоб дістатися до Ocean Plaza вам знадобиться витратити 20 хвилин пішки або 7 хвилин, якщо ви скористаєтеся автівкою. NEW YORK Concept House — слушний вибір для тих, хто обирає зручне розташування поряд із самими насиченими локаціями столиці.

Повернутись до новин
close
Щоб замовити зворотний дзвінок, будь ласка, залиште контактну інформацію:

Натискаючи *Надіслати*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

044498 01 00