2018-05-29 15:09:36

«Жива стіна» в холі NEW YORK Concept House

Екологічності інтер`єру NEW YORK Concept House наші дизайнери приділили особливу увагу. Завдяки їх оригінальному підходу до облаштування внутрішнього простору в холі будинку встановлена ​​«жива стіна» з рослин, які очищують повітря.

Це перший житловий проект у Києві з подібним ландшафтом всередині. Для об`єкта були відібрані рослини, які входять в ТОП NASA по ефективності очищення повітря. Серед них – філодендрон, епіпремнум, шеффлер, спатифіллум, кожен з яких був замовлений на спеціальному аукціоні. Рослини легко адаптуються до будь-яких умов, тому, незалежно від коливань температури та вологості повітря в приміщенні, зберігають свій первозданний вигляд.

Творці «живої стіни» реалізували унікальну технологію віддаленого моніторингу за рослинами. Стіна має спеціальну фітопанель з датчиками, які в режимі онлайн передають інформацію про їх стан і дозволяють оптимізувати догляд у потрібний час.

«Полив і освітлення рослин відбувається автоматично за розкладом, – пояснює один із фахівців, який працював над створенням «живої стіни». – Особливу увагу ми приділили освітленню. Фітопанель в холі NEW YORK Concept House не отримує прямого сонячного світла, тому ми встановили чотири потужних прожектора зі спеціальним фітоспектром, який максимально схожий на сонячний. При такому освітленні рослини зможуть жити і розвиватися майже так само, як і в природніх умовах».

«Зелена стіна» з рослин стала невід`ємною частиною офісів таких компаній, як Twitter, National Geographic, Airport Lounge, а тепер гармонійно доповнює інтер`єр нашого житлового комплексу.

 

Повернутись до новин
close
Щоб замовити зворотний дзвінок, будь ласка, залиште контактну інформацію:

Натискаючи *Надіслати*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

044498 01 00