2017-11-07 15:31:34

“Розумні квартири” у NEW YORK Concept House

Завдяки новітнім технологіям можна автоматизувати дрібні побутові задачі, керувати процесами в будинку дистанційно та заощаджувати енергоресурси, і це робить повсякденне життя максимально комфортним. Ми прагнемо, щоб ви в цьому переконались і відчули всі переваги “розумної квартири”. У шоурумі, який ми відкрили у NEW YORK Concept House, уже можна побачити, як зручно буде жити у квартирі з новітнім оснащенням.

Власники квартир у NEW YORK Concept House матимуть змогу установити базовий набір обладнання: контролер, метеостанцію, датчики руху, датчики витікання води, кран водопровідний, 4 геркони (датчики положення вікон та дверей), бездротову розетку та блок живлення. Ці прилади надсилатимуть інформацію в мобільний додаток, тож ви зможете легко перевірити, чи все гаразд у квартирі, поки ви не вдома. Вам більше ніколи не доведеться хвилюватися, чи зачинили ви двері, чи вимкнули праску та чи не затопили сусідів. У разі виникнення аварійних ситуацій, як-от витікання води, ви негайно отримаєте сповіщення на смартфон.

Завдяки технології “розумна квартира” можна слідкувати за безпекою, керувати освітленням, живленням електроприладів і мікрокліматом. Щоб автоматизувати інші процеси в помешканні й управляти ними зі смартфона, можна доповнити базовий набір додатковим обладнанням. “Розумну квартиру” легко підлаштувати до своїх потреб і способу життя, створюючи сценарії для різних ситуацій. Наприклад, коли ви вийдете з дому та зачините двері, система вимкне освітлення та всі електроприлади, окрім холодильника.

Освітленням можна керувати через мобільний додаток або ж довірити це “розумній квартирі”. Система автоматично вмикатиме світло саме там, де вам потрібно, і вимикатиме, коли ви вийдете з кімнати та коли ви засинатимете. Це можливо завдяки тому, що датчики руху реагуватимуть на вашу присутність і переміщення різними зонами квартири. Якщо ж вони зафіксують рух тоді, коли вас немає вдома, ви негайно отримаєте сповіщення в мобільному додатку, а система автоматично викличе охорону.

Керувати температурним режимом у квартирі можна буде зі смартфона. Повертаючись додому, ви зможете перевірити, чи достатньо тепло в помешканні, і в разі потреби збільшити температуру радіаторів та ввімкнути нагрівання підлоги.

На кухні та у ванній кімнаті буде встановлено датчики, які реагують на контакт із водою. У разі затоплення ви негайно отримаєте сповіщення, а додаткове обладнання дасть змогу дистанційно вимкнути водопостачання.

Звертайтеся до відділу продажів — і наші консультанти покажуть вам, як працює обладнання “розумної квартири”.

Повернутись до новин
close
Щоб замовити зворотний дзвінок, будь ласка, залиште контактну інформацію:

Натискаючи *Надіслати*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

044498 01 00