2018-06-19 10:55:46

Встигніть купити квартиру в NEW YORK Concept House

У житловому комплексі ведуться останні приготування до заселення мешканців. Але ви ще можете стати резидентом NEW YORK Concept House! У продажу залишилося кілька варіантів квартир, тому не зволікайте – завітайте до відділу продажів і дізнайтеся про всі умови покупки.

Після знайомства з житловим комплексом, ви зрозумієте – саме тут хочеться жити. А щоб вже зараз ви могли визначитися з площею та кількістю кімнат, коротко розповімо про переваги квартир, що є в наявності.

 

 

Однокімнатна квартира з ремонтом – оптимальне рішення для тих, хто шукає житло з готовим дизайном. У сучасному інтер`єрі від студії Lauri Brothers передбачено все для комфортного проживання: меблі, техніка і, найголовніше, простір обладнано системою «розумна квартира». Тепер можна стежити за безпекою кімнат, керувати освітленням, мікрокліматом і роботою електроприладів. Система повністю адаптується під звички та спосіб життя власника квартири. Наприклад, можна налаштувати автоматичне вимкнення світла та певних електроприладів після зачинення вхідних дверей.

Тим, хто цінує простір і затишок у внутрішньому облаштуванні, варто зупинитися на двокімнатній квартирі, мінімальна площа якої в NEW YORK Concept House – 69,4 м². Ми пропонуємо різні планування, але завдяки монолітно-каркасній технології, ви зможете створити власний дизайн залежно від запитів своєї родини.

У вас є можливість придбати двокімнатні квартири, розташовані на високих поверхах. Тим, хто віддає перевагу більш спокійній атмосфері, варто поглянути на квартири, вікна яких виходять у внутрішній двір. А якщо вас захоплює урбаністичний пейзаж, вид на одну з центральних вулиць Києва стане ідеальним.

На 21-му поверсі комплексу розташовані багаторівневі квартири з двоповерховим і триповерховим плануваннями. Це зручний варіант для зонування площі. Залежно від ваших побажань можна розмежувати простір для творчості, роботи, відпочинку.

 

 

Особливість багаторівневих квартир в NEW YORK Concept House – подвійне світло. Це додаткове природне освітлення, яке надходить в житлове приміщення завдяки відсутності цільного міжповерхового перекриття. Так кімнати здаються більш об`ємними, а висота стель може досягати 6 метрів.

Триповерхові квартири запроектовані з терасами, тому мешканці матимуть власну лаунж-зону з видом на місто – на вулицю Антоновича або у двір житлового комплексу.

Обираючи багаторівневе житло, ви зможете використовувати мінімум меблів в облаштуванні інтер’єру. Запитуйте у відділі продажів квартири з коморою та більше не думайте, де розмістити шафу для одягу.

 

Якщо у вас велика родина і вам необхідно максимум простору, менеджери обов’язково запропонують вам п`ятикімнатну квартиру з трьома поверхами і площею 204 м². А якщо ви віддаєте перевагу класичному плануванню житлового простору – у продажу залишилися останні трикімнатна і чотирикімнатна квартири, де точно вистачить місця для спальні й дитячої кімнати.

На 16-му поверсі NEW YORK Concept House в продажу залишилися квартири з загальною терасою. Бажаєте влаштувати вечірку або просто відпочити на свіжому повітрі? Відкрита тераса стане зручним для цього місцем.

 

Чекаємо на вас за адресою вул. Антоновича, 74. Наші менеджери дадуть відповіді на всі питання та детальніше розкажуть про останні квартири в житловому комплексі NEW YORK Concept House.

Повернутись до новин
close
Щоб замовити зворотний дзвінок, будь ласка, залиште контактну інформацію:

Натискаючи *Надіслати*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

044498 01 00